.
.
.
.
.

Vi hade pratat om det under en ganska lång tid. Det där med att kanske spendera en lite längre period nån annanstans. Att få mer tid som en familj.

För hur många gånger har inte andra föräldrar med, äldre eller utflugna barn, poängterat hur ruskigt snabbt det gått för deras avkommor att växa upp? Dessutom kan man ju aldrig veta hur länge man får ha kvar de personer som betyder mest. Och det är ju rätt lätt att glömma bort när man befinner sig i det sk vardagspusslet. I ekorrhjulet.

Vi ville gärna vistas i ett land med lite vänligare klimat än det svenska. Gärna nånstans där man skulle slippa sockarna och många lager kläder. Och. I vad som verkar bli ett allt hårdare klimat även mänskligt, så ville vi gärna introducera våra barn till andra kulturer och platser och hoppades ge dem insyn i att det faktiskt finns många olika sätt som är okej att leva på. Man måste våga prova bara.

Så dök tillfället upp. Vi beslutade oss för att våga fullfölja våra drömmar och började förbereda och planera.

Vi avslutade våra hyfsat trygga, välartade anställningar, frös abonnemang, sa upp dagisplatser och raggade andrahandshyresgäster. Vi gjorde budgetar och spenderade lite onödigt mycket tid med att tracka flygresor på Skyscanner.

Så istället för att följa den, för oss småbarnsföräldrar “nånstans mitt i livet”, utstakade vägen; att hitta den rätta villan i förorten, fundera på våra nästa karriärssteg och ta beslut om vilka fritidsaktiviteter våra barn skulle aktiveras i – så tog vi ett break och gjorde nåt annat.

Hösten 2016 åkte vi till Asien och Australien för äventyr och jobb. Den här bloggen handlar om det.

Lalehs låt “Bara vara mig själv” har blivit något av en signaturmelodi för hela familjen under den sommaren när vi planerade för vår framtid 🙂

3 thoughts on “Om DNI”

  1. Detta låter underbart tycker jag, är avundsjuk på er! Så coolt att ni gör detta och vilken ovärdelig tid för familjen tillsammans! Ska följa er här på bloggen. Lycka till och njuuuut 👏🏼😀. Kram från hela familjen Lundberh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *