Vecka No:2

Tjohoo,

2nd time in life, Iblogg (apple borde ha en app som heter så)

Saknar fortfarande inte stenstaden Göteborg, med sina kullerstenar, P-vakter, alléer, färgglada höstlöv och måsskrik. För här har vi andra fåglar som snyltar på våra rester, geckoödlor som liftar med moppen/bilen. Mios ödla bor i handskfacket, min bor i förrådet (gigantisk).

Eftersom personalen behövde en moppe så fick dom ta våran (Björns). Efter lite internetletande/annonsering fick Björn tag på en nere i byn. Sticker dit för en koll och provkörning. Man bör ha nummerplåt & grön bok på sin moppe om man vill slippa strul med polisen har jag fått lära mig. Många kör ändå och säger typ “det är inga problem, jag har bott här i 10 år”. Militären/polisen genomförde givetvis en razzia 50 m ifrån där jag skulle göra upp affär, blev inte mindre nojig. Plåtar, gröna böcker och fan&hans moster. Köpte den givetvis plåt&grön bok, lagligt ska d va. Känslan av blåsning är total när jag åker därifrån givetvis, än så länge funkar allt…….

Vi fyllde 10 dagar på rymmen oxå, vilket vi firande med en 4-manna-transport på moppen ner till en restaurang vid havet. Dom gjuter nya vägar lite här & där på ön, så snart är grusvägarna ett minne blott och dammet kanske blir till ett minne för framtiden.

Anna har givetvis kört moppe nu, brumm brumm grym brud bara drog iväg. Tyvärr vurpade hon i stereo dag 2. Men dagen efter var hon uppe på järnhästen igen. Envis tjej som kommer lära sig detta tveklöst.

ATVn eller squad som en del vill kalla dem (jag kör på ATVn) har vi sparkat igång och luftat med en utflykt till grannbeachen Coral beach. Stranden och sanden imponerade inte med thailändska mått kanske, men vilket akvarium!!!! Snorklade loss ifrån halvmeters djup och utåt, helt sjukt. GoPro var med givetvis. Mio lärde sig oxå använda snorkel & cyklop där, han är fantastisk att se i vatten nu. Dyker (Jag menar lodrätt), volter framåt/bakåt helt livsfarligt i vår inte så djupa pool.

Min morgonrutin är fortfarande i liv, sticker och tränar efter appens regler. Tyvärr strular den lite (beror säkert på mitt obefintliga internet utanför villan) men har givetvis mailat och klagat. Vill man köra 12 veckors program kan du inte träna 7ggr/veckan utan måste vänta till nästa vecka innan du får göra dom övningarna som ligger där. Eller du kan men dom loggas inte!!!! Så man får fylla på med egna pass tills det blir ny vecka och försök inte starta igång 2 program samtidigt för då ryker ditt första påbörjade…. man lär så länge man lever

Vatten, vatten, vatten och vatten jag har fortfarande inte tröttnat på denna fantastiska vätska. Saknar inte kaffe, öl, juice, banana-shake, vin, sprit eller vad man skulle ha hällt i sig istället. Men jag är halvvägs till mitt mål och kan redan börja klura på vad blir det första jag chockar min lilla kropp med????? Ok jag fuskar lite eftersom jag kör musli, mjölk till frukost men i övrigt nolltolerans.

Veckans ordspråk

“Everyone talks about leaving a better planet for our kids. Let´s try to leave better kids for our planet”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *