Thailand in/out

Efter en lång mellanlandning i Singapore, Airbusen satte ner hjulen 13:00 och de lättade inte förrän dagen efter 07:55. Vi drog in till stan med en turistbuss vilket var ett smart drag för att roa oss med lång transfer.

Väl tillbaka hittade vi en folktom lounge med vilstolar som vi gjorde i ordning som en camp Islander med luftmadrasser, kuddar, pyjamas, välling, öl, snacks, Ipads och skapade lite fredagsmys-feeling. Killarna skötte sig exemplariskt under detta hyfsat tuffa dygn. Vi dumpade en väska på Bali med grejor vi kan leva utan nån vecka, så familjen är lite smidigare och lättare att förflytta.

Så till slut landade vi i Phuket.

Taxin hittade givetvis inte trots teknik som gps, Google map och adress. Så vi blir avsläppta på fel plats av serviceproffset bakom ratten. Idiot!!!!! Försöker prata med honom = meningslöst.

Anna ringer upp vår hyresvärd och beskriver vart vi är. Det är nära vi får instruktioner att vänta, killen ska möta oss. Tror du han kommer??? 😂 Vi går dit istället. Hej hej, då visar det sig att killen har glömt nyckeln till vårt boende👊 – idiot nr 2. Då har ändå vi haft löjligt många dialoger om när vi kommer, hur tar vi oss till lägenheten. Bl.a. Bl.a. Bl.a. 

Thailand känns lite tröttare och de där leende människorna blir färre. 
Vi valde att bo på Karon beach denna gången. Lägenheten är jättefin med pool utanför som går som en kanal till den stora poolen runt hörnet. Finns gym om man känner för att pumpa lite. Bor 3 tjejer bredvid oss med en liten kille runt 4 år som Mio har lekt lite med. De dricker vodka till lunch så vi tror dom är ryssar😜. 

Men stränderna är helt klart fantastiska, Thailand måste ha löjligt många mil med vita stränder och turkosfärgat vatten. Vågorna är lite blygsammare här än i Canggu, men ljudet av vågskvalp som slår emot land är lika musikaliskt. Vi stortrivs bland ryska människor, skyltar och känner oss hemma på restaurangerna med svenska menyer. Lite Mallorca-charter över hela stället. 

Ikväll är planen att kika på United vs Chelsea om jag inte somnar. Massa kanaler på rummet så hoppas dom visar matchen. Kroppen lider av sömnbrist samt återhämtningen går trögare med åren antar jag.

Har inte besökt ett gym sedan tiden i Sverige och kan nog behöva lägga på mig nåt kilo eller 5.Vågen tangerar säkert runt 76-78 kg, senast måste vara under rånepidemin på min kiosk. Då man jobbade 06-01 under ett par veckor. 133 h veckor är väl i klass med vilken normal lantbrukare som helst. “Du kommer inte gå in i väggen, du kommer gå rätt igenom den sa en kund”. Rasade 10 kg på nolltid. Förresten var det där jag mötte Anna första gången när man skulle få dem att fatta att mekanikern är den rätta att satsa på att driva butik.

Men vikten ska upp ifrån Tommy Prim-kroppen och frossar på med kalorier med ett leende på läpparna. Godis är inte Asiens starka sida men kakor är gott och billigt, känner mig som kakmonstret i Fragglarna på kvällskvisten.

Klart jag missade matchen, somnade tillsammans med resten av familjen runt 21. Fånga dagen har man hört, ingen risk vi fångar natten i alla fall. Upp och bygger frukost till dom bästa, Anna sticker till gymmet. Havregrynsgröt, ägg, kaffe och klockan är strax 8 när disken är väck. 

Nu off till gymmet, träningsvärk imorgon?? 

Copy to Clipboard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *