Townsville

Townsville. Namnet är som taget ur en spagetti-western på VHS. Där bor vi hos Annas superpolare Will och kids. Fåret Henry bor här också, men känslan av trädgård, kök, toalett, vardagsrum och riktig säng är oslagbar.

Fiaten var knappast en “space”wagon. Så världsklass att nu få bo hemma hos ett gäng avslappnade och coola australiensare som tipsar om allt inom räckhåll (200 mil).Townsville har vattenland, beacher med badvakter och bbqs givetvis. De obligatoriska villorna med sin brygga ner till båten och sköna strandpromenader. Ett berg att klättra i eller bara njuta av utsikten finns mitt i byn. Parker, museum, utomhusgym, regnskog, marinan m.m. Ni fattar, massa prylar att kika och pilla på.

Vi startar upp med Magnetic Island, 20min utanför Townsville. Snabb färja ut och själv var jag även blixtsnabb på bussen och glömde väskan med badkläder🙀. HM-kallingar fick rycka in som reserv.
Cruisar runt med buss mellan dom olika stränderna på ön, skönt ställe som vi nog kommer tillbaks till. På återseende 😘..

Det har kommit till min kännedom att det regnar mycket i Thailand, tur man inte är där eller ska dit nu. Vi hade planerat att flyga till Bali den 6 januari och tillbaks till Koh Tao nån vecka senare. Nu slipper vi det och ritar om resplanen istället.Nya planen är att stanna här i Aussie-land till mitten av februari, sedan tar vi 🛩 Bali. Så nog ska vi kunna smiska av Townsville med omnejd. Nattlivet kanske vi skippar, men lovar inget.

Ps: If u are a real HARDCORE vegan 😉
“Honey is the only natural food that is made without destroying any kind of life”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *