Vecka No:1

7 dagar och redan känns det så där orättvist skönt!!! September är flip-flops och vi skiter i nyheter och väder. Jag kör också någon form av hälsostart på detta äventyr. Bara dricka vatten i 30 dagar (äter som vanligt men inget kaffe, öl m.m, ni fattar) och gympa på morgonen. Det känns Buddha i alla fall.

Ön är KUPERAD som en berg och dalbana. Anna som inte tagit oskulden på mopedkörning än kommer få ett minne för livet (GoPro montage på henne då) För hon ska lära sig redan imorgon kanske…..

Har tillgång till en perfekt 4-hjuling för öns vägnät men någon myndighetsperson har bestämt sig för att de inte är OK. Så Mio och jag (ibland Emil oxå) kör moped upp och ner till byarna och lokaliserar vad vi behöver nu eller senare. Köra 50 liter vatten på en moped är en upplevelse. Vi bryter mot så många regler redan både som pappa och sunt förnuft att 4-hjulingarnas frånvaro är märklig. Men vi shoppar och transporterar “father&son`s”

Jag har hunnit checka in och ut gäster, printa skyltar, prova T-shirts, informera personal, fixa telefoner, laga mat, umgås med familjen, fixa fram transport åt sjuk gäst, printa mera skyltar, snoka fram ett moppset, hämta mat, bada, träna, fixa simkort, hittat hallon, tömt sopor, druckit vatten en massa vatten och kollat el/vattenmätare m.m.

Innan vi åkte bestämde jag mig för att motionera hjärnan också så jag kämpar på med AutoCAD på kvällarna när E & M sover. Inte ikväll dock för bloggen tar min sista energi innan jag somnar, är löjligt kvällstrött. Men det går framåt, jag skyndar långsamt, tänkte ha husen här som mål att rita upp givetvis.

Veckans ordspråk

“The brain naturally craves 4 things: Food, Sex, Water and Sleep”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *